Overblog Seguir este blog
Edit post Administration Create my blog
11 mayo 2010 2 11 /05 /mayo /2010 17:02

Les activitats d’aquesta 11ª Setmana Jove d’Elx es completen amb l’actuació de Sulphur4invaders i Jaloner a les 22h00 a La Llotja.

 

Els primers a sortir a l’escenari de La Llotja (veure localització) seran Sulphur4invaders (S4i). Aquest grup fusiona i combina els quatre elements que componen la cultura hip hop. Cada membre del grup representa un element diferent; Bboying, Grafit, Rap i Deejaying. L’eix del grup gira entorn de la posada en escena, efectes visuals, performance, creativitat sobre la tarima.

 

S4i no és un grup de rap, és un espectacle de hip hop. Marca la diferència en el panorama musical, fent del seu espectacle, diversos shows en un. L’objectiu és aconseguir que el públic gaudeixi d’una innovadora posada en escena. S4i es renova constantment per la qual cosa ofereixen alguna cosa diferent en cada directe, la tarannà d’aquesta formació els converteixen en únics dins de tot el panorama actual de hip hop a Espanya.

El següent concert estarà a càrrec de Jaloner. Ell va néixer el 12 de desembre de 1988 a Cartagena (Múrcia), però aviat es va mudar a Alacant, on resideix actualment. És un Mc, membre del col·lectiu de ‘Hip Hop Sur Tribo’. Gràcies al seu germà gran, Jaloner va poder introduir a una edat molt primerenca en la cultura hip hop.

Va començar a improvisar i a pintar grafits als carrers d’Alacant quan només tenia 13 anys. Va començar a relacionar-se amb gent del moviment i va gravar algunes cançons de forma casolana durant els anys 2004 i 2005. Va ser el 2008 quan va sortir la seva primera maqueta com Mc sota el nom de ‘Sui Géneris’, que va tenir una gran acceptació a Espanya i sobretot a Alacant. Aquest mateix any es va presentar a la famosa Batalla dels Galls de Red Bull, i va arribar a la final a Barcelona. El 2009 Jaloner torna al costat de Dj Force per treure la seua segona maqueta anomenada ‘Alicante’s Most Wanted’. Catorze cançons juntament amb un videoclip que ha tingut nombroses vistes a Youtube. Actualment es troba preparant la seua següent maqueta per a aquest any 2010.

 

El preu de l’entrada per aquest concert és de 3 euros, i es podrà comprar a la seu del Consell de la Joventut d’Elx, al Casal Jaume I (veure localització) , i a la tenda South City (veure localització).


Compartir este post

Repost 0
Published by Evenlastic - en Eventos
Comenta este artículo

Comentarios

Www.evenlastic.es

  • : El blog de Evenlastic
  • El blog de Evenlastic
  • : En este blog te informamos de todos los eventos y actividades que realizamos en Evenlastic, además de artículos y notas interesantes relativos al mundo artístico y teatral.
  • Contacto